Padelgalis er verdensledende innen padelbaner og er offisiell leverandør til
World Padel Tour

Padelgalis
padelbaner

Norpadel AS tilbyr i utgangspunktet flere ulike padelbanemodeller fra Padelgalis, men kan selvfølgelig levere spesialtilpassede baner etter kundens ønsker. Alt fra spesielle konstruksjoner og tilpasninger til deres farger og logo. 

De offisielle WPT-banene kan leveres på bestilling. Vi leverte og monterte 20 WPT-baner i 2021.

Alle våre baner kan leveres med det blå MONDO Supercourt WPT-gresset. Som standard leverer vi 8 stk LED-lamper à 200W og den nye godkjente 1m brede inngangen som letter adkomst for rullestol.

Norsk Padel leverer padelbaner fra Padelgalis

Våre modeller

Felles for alle våre PG-modeller:

Alle modeller leveres med det patenterte AIS (anti-injury-system). Inngang / dør: WPT-standard, 1meter bredde. Gir også enkel adkomst for rullestol. Alle glass: 2×3 meter. Banene leveres med eller uten belysning og med valgfritt rette, kurvede eller skråstilte lysstolper (GALIS). 8 stk 200W LED anbefales, men kan også leveres med 12 stk 180 WLED belysning. Kunstgresset leveres normalt i supercourt kvalitet (krøllgress) i WPT-blå farge, men andre farger er tilgjengelig.

Modellene PRO ONE, GALIS, MUNDIAL og CHALLENGER leveres også som singelbaner, 6×20 meter. Tilvalg: sittebenker, poengteller (kuler), FOAM-protections, løp-ut-av-banen-felt (2x8m ekstra kunstgress).

Vi kan også levere VERSACOURT sportsgulv til disse banene.

Priser fra kr 190 000,- + mva

PRO ONE

PRO ONE er rammemodell og er en stabil og robust padelbane.  Vår bestselger!

PRO ONE OUTDOOR

PRO ONE OUTDOOR er som navnet sier en utendørsutgave av rammemodellen PRO ONE. Ekstra rustbeskyttelse og 12mm glass. Kan leveres med låsbare dører på den ene siden, og hvor motsatt side er hel, dvs: uten døråpning.

MUNDIAL INDOOR & OUTDOOR

MUNDIAL er vår rimeligste panoramabane, og kan også benyttes som utendørs padelbane. 10x10cm stålkonstruksjoner rundt panoramaglassene, samt i hjørnene. Kan leveres med låsbare dører på den ene siden, og hvor motsatt side er hel, dvs: uten døråpning.

CHALLENGER WPT

CHALLENGER WPT er offisiell bane for WPT-Challenger turneringene. Hjørnestolpene er 4cm runde søyler som gir full panoramafølelse. Leveres med WPT-pakke; nummererte WPT-skilt, WPT-spillenett og foam-protections.

WPT SPECIAL EDITION

Den offisielle WPT-banen. En padelbane med WOW-følelse! Limte glass og helt stolpefrie endevegger gjør dette til den ultimate centercourt! Leveres med full WPT-pakke; 12 stk 180W LED, nummererte WPT-skilt, WPT-spillenett og foam-protections. En padelbane som må oppleves! Som centercourt bør man vurdere «løp-ut-av-banen-felt» for ekstra spillopplevelse.

Kunstgress

Monofilament kunstggress for padelbaner fra Padelgalis

MONOFILAMENT

Et kunstgress som vender tilbake til sin opprinnelige form etter støt. Med riktig vedlikehold gir det et høyt ytelsesnivå i lang tid

Mondo Supercourt kunstggress for padelbaner fra Padelgalis

MONDO SUPERCOURT

Supercourt-matten er egnet for vanlig spilling over hele banen. Den har en struktur som gir et forbedret grep som igjen øker sikkerheten og ytelsen. Supercourt-matten krever bare stabiliseringssand.

.

Versacourt er et flyttbart plastgulv for padelbaner.

VERSACOURT

Gulvet er et flyttbart plastgulv, levert av verdensledende VersaCourt. Gulvet er godkjent for internasjonale konkurranser av blant annet Det internasjonale tennisforbundet.

De modulære gulvflisene er motstandsdyktige mot misfarging, fuktighet, muggdannelse og bakterier. Kulde, varme og ekstreme temperaturvariasjoner har heller ingen innvirkning på dem. Overflaten er UV-resistent og antistatisk. Det spesielle øvre laget garanterer en hurtigtørkende overflate uansett hvor mye det har regnet. De harde plastplatene er i stand til å motstå ekstrem bruk.

Ønsker du å bygge Padelgalis-bane? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Norpadel
– padel til folket